Utbud

 Grundkurs 

/20170626_181957.jpg

Det unika med oss:

  • Vi formar alltid träningspasset utifrån ekipaket vi har framför oss, oavsett om det är privat lektion eller i grupp.
  • Vi välkomnar alla raser, åldrar och oönskade beteenden i samma grupp för att efterlikna vardagen, så kallad realistisk träning.
  • Vi översätter hundens kroppsspråk i människoform för att skapa en förståelse, en fungerande dialog mellan hund och förare.
  • Vi omvandlar föraren till hundens favoritgodis, en kärleksfull vardag.
  • Vi visar och förklarar på ett pedagogiskt sätt hur hunden fungerar, för att undvika vanliga missförstånd mellan hund och förare.
  • Verktygen du får hos oss är en livsinvestering. Verktygen gynnar hundägarlivet ur ett livslångt perspektiv.
  • Vi kan garantera att du kan träna med din hund lös under en kurs hos oss.
  • Vi tar inte betalt förän gång 3 (av 8) för att vi vill ha nöjd kund, passar inte kursen dig kan du lämna gruppen fram till gång tre, utan avgift. Observera att det är en engångsföreteelse.

Grundkurs

Grundkursen är på åtta tillfällen á två timmar (kl: 18-20), varav en timme praktisk träning och en timme teori, där vi går igenom dagens övningar och händelser. Vi ger läxor till kommande kurstillfälle för maximal utveckling och under teorin svarar vi på alla frågor som dyker upp angående hundliv.

När vi tränar i grupp använder vi varandra som verktyg, i lämplig svårighetsgrad. 

I och med att vi välkomnar alla hundar oavsett om de löper, är aggressiva, extra leksna eller vad det än kan vara, så får vi en väldigt omfattande träning, vilket ger möjligheten för alla ekipagen att träna på situationer som upplevs i vardagen.

Vi arbetar stegvis framåt på ett säkert sätt, för att i slutänden kunna hantera de vardagliga situationerna i hemma miljön.

2500kr/hund 

 

Duo/Quattro

Är ni två till fyra stycken som vill träna ihop en timme är ni välkomna till våra duo/quattroträningar. 

 

Två hundar 400kr/ hund

Tre hundar 300/hund

fyra hundar 200kr/hund

 

Privatlektion

Enskild träning en timme.  

600kr/timme och hund.

 

Vitaminsprutan

Vitaminsprutan är för er som har genomfört en hel grundkurs hos oss. Vitaminsprutan friskar upp minnet och håller träningen vid liv. Det är en timmes praktisk träning där deltagarna får möjlighet att möta nya ekipage från de olika grundkurserna. Vi lägger ut på hemsidan och på facebooksidan i god tid innan träningstillfällena.

 150kr/hund

 

Välkommen att anmäla via "kontakter"

Välkommen

Välkommen till www.hundagarehjalpen.se.

Nyhetsbrev

Länkar